your language
EN NL DE
Koopgoot Rotterdam
Uw partner
als het om logistiek
en timing gaat

Koopgoot Rotterdam

De Koopgoot, een bekende winkelstraat in Rotterdam. Hier komen stenen van over de hele wereld samen. Een complexe puzzel qua logistiek en timing. Jorden Logistics zorgde ervoor.

Lees meer over Jorden Logistics

Storage of stones
Transport en opslag
van diverse soorten
steen

Natuursteen

Jorden Logistics zorgt voor het zorgvuldig transporteren en opslaan van uw breekbare materialen zoals natuursteen. Met bijzonder oog voor de kosten, zodat u uw stenen tegen een gunstige prijs in de markt kunt zetten.

Lees meer over onze transportmogelijkheden

Storage of wood
Overladen en opslag
van diverse soorten
hout

Hout

Onze locatie is zeer geschikt voor het overladen van hout. Met onze container- en heftruck kunnen wij lange en zware pakketten lossen. Een deel van onze loods heeft brede deuren en paden om de opslag van lange pakketten mogelijk te maken.

Lees meer over onze opslagmogelijkheden

Storage of solar panels
Transport
en opslag
van zonnepanelen

Zonnepanelen

Jorden Logistics verzorgt de opslag van zonnepanelen en werkt als distributiepunt in heel Europa. Door onze flexibele opslagmogelijkheden hebben wij altijd ruimte voor uw producten. Bovendien kunnen wij uw zonnepanelen verpakken zoals u dat wilt.

Lees meer over onze opslagmogelijkheden

Storage of all kind of products
Transport
en opslag van
diverse producten

Opslag

Bij Jorden Logistics bieden wij u een grote diversiteit aan opslagmogelijkheden. Met ons vakkundig personeel en onze flexibele werkhouding helpen wij u zoveel mogelijk kostenvoordeel te behalen.

Lees meer over onze opslagmogelijkheden

Location of Jorden Logistics
Strategische ligging
in de haven van
Rotterdam

Locatie Rotterdam

Jorden Logistics maakt met een eigen pier en kade deel uit van de Rotterdamse haven. Dankzij onze gunstige ligging hebben wij via de weg, het water en het spoor toegang tot de rest van Europa.

Neem contact met ons op

prev next

loading